Desmedt

Next generation labels

Onze producten

Etiketten & Sleeves

Etiketten en shrink sleeves geven uw verpakking een gezicht. Vertrouw het drukken ervan daarom toe aan een expert die meedenkt en vooruitdenkt. Met Desmedt Labels kiest u voor 130 jaar ervaring én voor next generation etiketten en sleeves.

Onze producten

Product in de kijker: Shrink Sleeves

Bent u op zoek naar een maximale marketing- en promotionele benutting van uw verpakking? Dan zijn shrink sleeves misschien de oplossing. Een shrink sleeve is een krimpbare ‘huls’ die u de kans biedt om uw product over 360° te decoreren. Door gebruik te maken van transparante folie kan uw product zelf, of uw verpakkingsmateriaal een rol spelen in het ontwerp van uw verpakking. Laat ons samen bekijken welk soort label het best bij uw product of actie past.

Shrink Sleeves

Onze kwaliteit is gegarandeerd, onze aanpak gecertificeerd

 • ISO 9001

  Dit garandeert u dat wij constant bezig zijn met kwaliteitsmanagement voor het verkopen, drukken en afwerken van zelfklevende etiketten en sleeves.

 • ISO 14001

  Door te werken met een gecertificeerd milieumanagementsysteem verplichten we onszelf om duurzaamheid structureel in onze processen te integreren.

 • BRCGS

  Voor elke sector en elke toepassing hanteren we de strengste BRCGS-normen.

 • FSC®

  We werken zoveel mogelijk met duurzaam geproduceerde materialen.

 • Full HD Flexo

  In alles wat we doen, gaan we verder dan de Full HD Flexo-vereisten. Dit noemen wij zelf Ultra HD Flexo.

 • PEFC

  Het grootste boscertificatiesysteem ter wereld garandeert de duurzame afkomst van het papier dat we voor uw labels gebruiken.

Meer info

Referenties

A-merken, huismerken, marktleiders en challengers uit voeding, verzorging, huishoudproducten, wasmiddelen en farma rekenen op ons voor labels en sleeves die perfect uitstralen waar hun brand voor staat.

Een verpakkingsuitdaging? Desmedt denkt met u mee

Een ingewikkeld ontwerp? Een krappe deadline? Contacteer ons. U zal merken dat wij oplossingsgericht denken, scherp offreren, hypernauwkeurig werken en snel leveren.