Desmedt

Next generation labels

Onze producten

Duurzame oplossingen dankzij ons CO2-Neutral® label

Met Desmedt kiest u voor labels die beter, sneller en duurzamer worden geproduceerd. Samen bekijken we de mogelijkheden om uw verpakkingen conform te maken aan de steeds strengere richtlijnen en verpakkingswetgeving. Zo kunt u straks uw klanten een verpakking met een lagere ecologische voetafdruk garanderen.

Onze producten

Een mooie beloning voor een holistische aanpak

Onze jarenlange inspanningen op vlak van duurzaamheid hebben hun vruchten afgeworpen. Al onze activiteiten worden gedreven door onze kernwaarden, waaronder integriteit, toewijding en respect voor het milieu. Door resoluut te streven naar een strategische en proactieve aanpak om onze milieuprestaties te verbeteren werden we bekroond met de prestigieuze Flexo Tech Award in de categorie “Environmentally sustainable company of the year.”

Onze kwaliteit is gegarandeerd, onze aanpak gecertificeerd

 • ISO 9001

  Dit garandeert u dat wij constant bezig zijn met kwaliteitsmanagement voor het verkopen, drukken en afwerken van zelfklevende etiketten.

 • ISO 14001

  Door te werken met een gecertificeerd milieumanagementsysteem verplichten we onszelf om duurzaamheid structureel in onze processen te integreren.

 • BRCGS

  Voor elke sector en elke toepassing hanteren we de strengste BRCGS-normen.

 • FSC®

  We werken zoveel mogelijk met duurzaam geproduceerde materialen.

 • Full HD Flexo

  In alles wat we doen, gaan we verder dan de Full HD Flexo-vereisten. Dit noemen wij zelf Ultra HD Flexo.

 • PEFC

  Het grootste boscertificatiesysteem ter wereld garandeert de duurzame afkomst van het papier dat we voor uw labels gebruiken.

 • CO2 Neutral®

  Dit CO2 Neutral® label geeft aan dat we inspanningen doen om onze klimaatimpact actief te meten, vervolgens te reduceren en wat overblijft, te compenseren.

Meer info

Referenties

A-merken, huismerken, marktleiders en challengers uit voeding, verzorging, huishoudproducten, wasmiddelen en farma rekenen op ons voor labels die perfect uitstralen waar hun brand voor staat.

Een verpakkingsuitdaging? Desmedt denkt met u mee

Een ingewikkeld ontwerp? Een krappe deadline? Contacteer ons. U zal merken dat wij oplossingsgericht denken, scherp offreren, hypernauwkeurig werken en snel leveren.